06-29547669 info@wolsinkit.nl

Systeem- en netwerkbeheer

Voor het MKB en stichtingen hebben wij uitgebreide oplossingen op het gebied van netwerken en het beheren/verbeteren van systemen, zodat uw computers doen wat ze horen te doen in uw werkomgeving! We werken in de stad Groningen en haar verre omgeving.

De volgende werkzaamheden voeren wij uit:

Desktop setup:

Heeft u een nieuwe computer nodig voor een (extra) collega? Wolsink IT biedt full service, door de computer van aankoop tot gebruiksklaar te leveren voor de eindgebruiker in uw bestaande werkomgeving. Ook het inventariseren welke hardware nodig is behoort tot de mogelijkheden.

Hardware:

Installatie van Printers, Hubs, Modems, Switches, Routers, Kopieeraparaten, Beamers, Laptops, Desktops, Smartphones, Tablets en het oplossen van problemen met bovenstaande apparaten, zoals printer die geen verbinding heeft, PC die vast loopt etcetera.

Netwerkoplossingen:
N

Opzetten/verbeteren van grootschalige (draadloze) netwerken

N

WiFi signaal versterken

N

Opzetten van lokale netwerken

N

Cloud Services

N

Allerlei geavanceerde e-mail instellingen, zoals het opzetten van meerdere email adressen, zichtbaar op meerdere apparaten voor meerdere medewerkers

Software installatie:
N

nstallatie van alle veel voorkomende kantoor software

N

Software Updates, bijvoorbeeld updaten naar de nieuwste Microsoft Office. Of Windows updaten van windows 7 naar Windows 10

N

Office 365

N

Oplossen van software foutmeldingen