06-29547669 info@wolsinkit.nl

Ons team

Diana Wolsink-van Landeghem – Webdesigner en grafisch vormgever

ik heb mezelf sinds 2000 leren websites bouwen en doe het nog steeds met veel passie en plezier. Al die tijd is het interessant gebleven om websites te bouwen, ook omdat tijden veranderen. Tevens omdat er zich telkens nieuwe mogelijkheden aandienen waar je over kan leren, waar je je (verder) in kan ontwikkelen. Je hebt technische vaardigheden nodig om websites te kunnen bouwen, maar het is daarnaast een creatief proces en ook zeker mensenwerk.

Pas geleden heb ik een opleiding grafisch vormgeving afgerond. Ik heb gemerkt dat ik het ook ontzettend leuk vind om mij hiermee bezig te houden en wil mij ook op dit gebied in de praktijk verder ontwikkelen. Ik vind het geweldig om met klanten samen te werken en zo, samen, iets tot stand te brengen waar hij of zij zich helemaal in kan vinden. Een website, logo of ander grafisch ontwerp waar iemand echt blij mee is! Dat geeft mij een voldaan gevoel.

Momenteel ben ik mij tevens aan het bijscholen in de Data Science.

Tirso Wolsink – Systeembeheerder

Ik hielp altijd van jongs af aan mijn familie en vrienden met computerproblemen. Sindsdien is het uitgegroeid tot mijn werk. Ik ben een betaalbare, zeer ervaren computerexpert voor allerlei computer en netwerkproblemen, gespecialiseerd in de consument aan huis, en blijf uiteraard goed op de hoogte met het nieuwste! Maar ook een oude computer repararen is geen probleem. Ik ben persoonlijk, integer, grondig, geduldig en klantgericht.