06-29547669 info@wolsinkit.nl

Ons team

Hoi, ik ben Tirso Wolsink

ik ben sinds jongs af aan met computers en internet bezig, zowel hardware- als softwarematig, dit deed ik voornamelijk als hobby. Ik hielp altijd mijn familie en vrienden met computerproblemen. Sindsdien is mijn passie om met computers bezig te gaan uitgegroeid tot mijn werk.

Enkele jaren geleden heb ik een (interne) opleiding tot (Linux) systeembeheerder gedaan en sinds januari 2017 doe ik ook aan computerhulp aan huis. Naast mijn activiteiten voor het bedrijf Wolsink IT, werk ik bij Rimote en ook hier heb ik veel geleerd, waaronder front-end webdesign en het installeren van SSL certificaten.
Ik ben een betaalbare computerexpert voor allerlei computer problemen voor particulieren, stichtingen en het MKB. Ik ben persoonlijk, integer, grondig, geduldig en klantgericht.

Heeft u een opdracht of vraag? Maak gerust een belletje of stuur ons een mail, of maak gebruik van het contactformulier.

Hoi, ik ben Diana Wolsink-van Landeghem

ik heb mezelf sinds 2000 leren websites bouwen en doe het nog steeds met veel passie en plezier. Al die tijd is het interessant gebleven om websites te bouwen, ook omdat tijden veranderen. Tevens omdat er zich telkens nieuwe mogelijkheden aandienen waar je over kan leren, waar je je (verder) in kan ontwikkelen. Je hebt technische vaardigheden nodig om websites te kunnen bouwen, maar het is daarnaast een creatief proces en ook zeker mensenwerk.

Pas geleden heb ik een opleiding grafisch vormgeving en logo design afgerond. Ik heb gemerkt dat ik het ook ontzettend leuk vind om mij hiermee bezig te houden en wil mij ook op dit gebied in de praktijk verder ontwikkelen. Ik vind het geweldig om met klanten samen te werken en zo, samen, iets tot stand te brengen waar hij of zij zich helemaal in kan vinden. Een website, logo of ander grafisch ontwerp waar iemand echt blij mee is! Dat geeft mij een voldaan gevoel.

Hiernaast ben ik handig met computers zelf, zoals ze repareren, ze beveiligen, onderdelen vervangen etc. Ook dit zet ik graag in om mensen te kunnen helpen!